Avio snimanje

Ulaganje u znanje i opremu

Najveći deo naših aktivnosti predstavlja prikupljanje podataka iz vazduha. Bogato iskustvo u domenu avio snimanja i obrade podataka je razvijano na domaćem i inostranom tržištu. Pratimo poslednje tehnološke trendove i držimo korak sa savremenim dešavanjima u ovoj oblasti.

Stalnim ulaganjem u opremu i sredstva za realizaciju avio snimanja, osiguravamo efikasnu realizaciju projekata i isporuku podataka visokog kvaliteta.

NixonGreece

Aviosnimanje bez granica

Za potrebe realizacije aviosnimanja koriste se jednomotorni i dvomotorni avioni, u zavisnosti od veličine i položaja radilišta, udaljenosti od aerodroma i letilišta, kao i lokalnih zakona i propisa kojima se uredjuje oblast civilne avijacije.

Senzori koji se postavljaju u avione odgovaraju i najstrožim zahtevima projekata, tako da uspešno realizujemo aviosnimanja do rezolucije 4cm GSD, istovremeno pokrivajući velike površine.

Primena

Pored klasične aerofotogrametrijske kamere za prikupljanje vertikalnih snimaka, posedujemo i sistem za prikupljanje kosih snimaka, kao i termalnih snimaka.

Na osnovu izvedenog aviosnimanja, realizujemo sledeće aktivnosti: